USPEH JE MNOGO VIŠE OD DOBRE IDEJE

O NAMA

Dragi prijatelji, postovani partneri I buduci klijenti,
Preduzeće City Marketing Service d.o.o. (CMS) je osnovano od strane profesionalaca koji imaju višegodišnje iskustvo u oblasti oglašavanja, kao i organizovanja raznih manifestacija. Misija CMS-a zasniva se na ideji da ponudi najbolja rešenja ili uobliči i sprovede u delo ideje svojih klijenata, i to:
1. Istraživanje tržišta
2. Osmišljavanje i izrada logoa, memoranduma, vizit-karata, flajera, kataloga (posteri, brošure, insertacije, lifleti i drugi štampani promotivni material) 3. Kreiranje vizuelnog identiteta
Izrada medija plana tj. definisanje optimalnog medijskog miksa za klijenta kombinovanjem:
• Indoor oglašavanja tj. oglašavanja na panoima u zatvorenim prostorima kao što su tržni centri, sportski centri, restorani i sl.
• Outdoor oglašavanja tj. oglašavanja na muralima, kao i bildbordima i svetlećim panoima postavljenim na otvorenom prostoru
• Oglašavanje putem televizije i radija
• Oglašavanje putem novina i časopisa (kampanje u dnevnim novinama, nedeljnim i mesečnim magazinima)
4. Osmišljavanje i realizacija svih vrsta reklama (osmišljavanje i produkcija korporativnih i promotivnih filmova i reklama)
5. Zakupljivanje reklamnog prostora
6. Izrada i održavanje web sajtova
7. Osmišljavanje i realizacija svih vrsta promocija i prezentacija (izložbe i sajmovi)
8. Organizovanje različitih manifestacija (koncerti, zabave, proslave i sl.)…
9. Konsaltinga

marketing konsalting

Sve što činimo, činimo do kraja odgovorno. Svaki novi zahtev je izazov za naš kreativni tim, koji uvek pronađe najbolje rešenje za naše klijente. Uspešno završeni poslovi na taj način postaju preporuka za buduće. Najbolja praksa može svakoga da dovede do uspeha. Svaku marketinšku aktivnost započinjemo istraživanjem i analizom kako bismo kroz definisanu strategiju postigli merljive rezultate. U kreativnom procesu, tokom formiranja Vašeg brenda, fokusiramo se na ispunjenje Vaših poslovnih ciljeva i dobijanja povratnih informacija od krajnjih korisnika.
Posvećeni smo Vašem proizvodu, ili usluzi, u kreativnom procesu bez granica, koji postiže upečatljive rezultate i visoko pozicionira vaš brend. Trudimo se da u najkraćem roku, i povoljnom finansijskom trenutku po Vas, omogućimo da Vaša ideja zaživi, i ne samo to- već da ima nadaleko odjeka- što je činjenica od značaja i za Vas, ali i za nas. Za svaku poslovnu aktivnost potrebno je predznanje, mnogo uloženog truda, vreme i posvećenost. Otuda je potreba za konsultacijama presudna. Ukažite nam poverenje i postignite odlične rezultate.
Prednost našeg tima je u viziji koja dopire mnogo dalje od trenutnog i postojećeg. Uspeh je mnogo više od dobre ideje. Mnogo toga zavisi od pravog momenta. Zato ne oklevajte, već iskoristite Vaš pravi momenat, i pospešite svoj posao.
Vaše je da se pojavite,i najbitnije, ukažete poverenje, a naša misija je da trajete! Ukoliko ste zainteresovani za bilo kakav vid saradnje u nekoj od oblasti naše delatnosti, biće nam zadovoljstvo da nas kontaktirate.

izrada sajta

S poštovanjem,
Mile Grozdanić, izvršni direktor

Naš tim je spoj iskustva i znanja velikih agencija i brzine, gipkosti i entuzijazma malih kreativnih timova. Dovoljno brzi i efikasni za najzahtevnije klijente, a dovoljno otkačeni i za one najkreativnije.

go top