Web dizajn

Izrada sajtova ( web dizajn) se radi u saradnji sa našom partnerskom firmom SVS studio. SVS studio poseduje višegodišnje  iskustvo u izradi internet prezentacija t.j izradi sajta. Više od 100 napravljenih internet prezentacija  i zadovoljnih klijenata je naša najbolja referenca. Pored iskustva SVS studio konstantno  edukuje svoj kadar kako bi pratili tržišni trend i išli u korak sa vremenom i tehnologijom i poseduje potrebne sertifikate za izradu internet prezentacija.

Izrada sajta ( web prezentacije) se radi na osnovu Vaše ili naše ideje. Izrada sajta košta od 200 Eura (dinarska protivvrednost) , a cena izrade sajta zavisi od složenosti sajta t.j koliko stranica, linkova, slika i drugih podataka poseduje. Što je sajt složeniji cena izrade sajta je veća. Cena izrade sajta takođe zavisi i od višejezičnosti sajta, t.j ako se radi o višejezičom sajtu cena izrade sajta tekođe raste sa brojem jezika.

Ažuriranje sajta t.j održavanje sajta ( promene podataka, teksta, slika...) ukoliko se odlučite da Vam mi napravimo sajt je BESPLATNO prvih godinu dana i obuhvata neograničen broj izmena. Nakon tog perioda ažuriranje sajta t.j održavanje sajta se naplaćuje po aktuelnom cenovniku.

Izrada sajta traje u proseku od 7-15 dana, a opet rok izrade zavisi od složenosti sajta.  Sve detalje: informacije, cene, termine, kao i primere urađenih web prezentacija možete pogledati na stranici www.sajtovi.info

Visit fbetting.co.uk Betfair Review