City marketing service je marketinška agencija koja i putem lepih, komunikativnih i obrazovanih devojaka promoviše određeni proizvod, firmu ili uslugu.

U zavisnosti od potreba i želja, devojke agencije City marketing service se angažuju za poslove hostesa, promoterki i modela u različite svrhe.
-kongresi, koncerti, prijemi, proslave, sajmovi, otvaranje klubova, promocije pića i drugih proizvoda, lansiranje novih proizvoda, izložbe, reklame, štampa, televizija, auto-moto susreti, sportski događaji i sl.

City marketing service omogućava klijentima da se lakše odaberu hostese,promoterke,manekenke prema zadatim kriterijumima.

Devojke  sa višegodišnjim iskustvom u poslu sa promoterkama i hostesama i velikim brojem odrađenih promocija, sajmova i sl.

Devojke  agencije  City marketing servica su prijatnog izgleda, komunikativne, kulturne, uvek ljubazne i nasmejane, izrazito prijateljskog stava i pune samopouzdanja.

Naše devojke su tolerantne i bez problema se snalaze u svim vrstama socijalnog kontakta kako bi potencijalnom kupcu saopštile prodajnu poruku osobe ili organizacije koja prodaje uslugu ili neki proizvod.
City marketing service će uz pomoć svojih devojaka učiniti da vaši događaji, proslave i promocije postanu jedinstveni, lepši i kvalitetniji.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review